torsdag 6 augusti 2009

Sista versen för Jungle Warfare

En idrottare har visat positivt dopningsprov efter att ha använt produkten Jungle Warfare. Den aktiva ingrediensen metaboliseras på samma sätt som metyltestosteron vilket innebär att produkten är att anse som en anabol steroid och kommer därför att gå in under Dopningslagen.

onsdag 5 augusti 2009

Eiselt har ny testobooster på gång!

Kopierat från Eiselts Blogg:

Som många vet har vi för avsikt att ersätta vår testosteronökande produkt Cyperol med en ny, som går under projektnamnet IND-15.

IND-15 är en konstruerad, patentsökt substans bestående av en saponin och en glykosid som utvinns från bockhornsklöver och sätts ihop i en proportion som ger maximal anabol/androgen aktivitet. Var för sig har saponinen eller glykosiden ingen verkan.

Indus Biotech har tidigare gjort studier på IND-15 med lovande resultat när det gäller bl a ökning av fritt testosteron samt hämmande effekt på aromatas och 5alfa-reduktas men den här nya studien som nu är offentlig är efterlängtad eftersom den är utförd av oberoende forskare vid University of Mary Hardin-Baylor, Baylor University samt Texas A&M University. Studien har finansierats av Indus Biotech men det ska inte påverka forskarnas objektivitet.

Den nya studien har titeln:

Effects of TESTOSURGE supplementation on strength, body composition and hormonal profiles during an 8-week resistance training program.

Du finner ett sammandrag av studier här:

Hos Eiselt håller vi nu på att förbereda inför lanseringen av produkten som bör bli i oktober.